Resultaten

RESULTATEN

Op deze pagina kunnen jullie al mijn resultaten uit mijn carrière terugvinden. Gedurende het seizoen 2017 zullen nieuwe resultaten extra in de verf worden gezet.

 

Druk op één van onderstaande knoppen voor complete overzichten van al mijn races.

 

Voor de verslagen van mijn laatste races kan je terecht op mijn blogpagina.

Palmares

BELKART (BK Tijdrijden)

2006: 3de plaats, klasse MAXI = 65 kg (één overwinning, vier podia)

2007: 5de plaats, klasse MASTER = 70 kg (één overwinning, twee podia)

2008: 3de plaats, klasse MASTER = 70 kg (één overwinning, drie podia)

2010: 3de plaats, klasse ELITE = 85 kg (één overwinning, vijf podia)

2011: 3de plaats, klasse ELITE = 85 kg (twee overwinningen, vier podia)

2012: KAMPIOEN, klasse HEAVY = 85 kg (vijf overwinningen, acht podia)

2013: 2de plaats, klasse MASTER = 70 kg (twee overwinningen, vier podia)

2014: 3de plaats, klasse MASTER = 70 kg (twee overwinningen, drie podia)

BIKC

2013: 19de plaats

2016: 9de plaats

 

BNC (BK Race)

 

2016: 6de plaats

2017: KAMPIOEN

KARTGRID CUP

2010: 3de plaats (twee overwinningen, zeven podia), 2de plaats teamkampioenschap

2011: KAMPIOEN (zes overwinningen, tien podia), KAMPIOEN teamkampioenschap

2012: 2de plaats (drie overwinningen, zeven podia), KAMPIOEN teamkampioenschap

2013: KAMPIOEN (vier overwinningen, acht podia), 2de plaats teamkampioenschap

2014: 2de plaats (drie overwinningen, zeven podia), 2de plaats teamkampioenschap

 

FORMULA KARTING (BENELUX kampioenschap)

 

2016: 3de plaats (één overwinning, vijf podia)

WERELDKAMPIOENSCHAP INDOORKARTING (KWC)

2008: Kortrijk, België: 19de plaats

2010: Phoenix, Verenigde Staten van Amerika: 4de plaats (drie overwinningen, acht podia), WERELDKAMPIOEN TEAMS, WINNAAR Nations Cup

2011: Eupen, België: 10de plaats (twee overwinningen, vier podia), WINNAAR Nations Cup

2012: Essen, Duitsland: 19de plaats (één overwinning, drie podia), derde plaats Nations Cup

2013: Aarhus, Denemarken: 13de plaats (één overwinning, vier podia), tweede plaats teamkampioenschap, derde plaats Nations Cup

2016: Martinsicuro, Italië: 14de plaats (twee overwinningen, vier podia), tweede plaats teamkampioenschap

 

EUROPEES KAMPIOENSCHAP INDOORKARTING (IEKC)

 

2016: Middelburg, Nederland: 4de plaats

BELGISCHE ENDURANCE KARTING CHALLENGE

2007: KAMPIOEN Briggs and Stratton (zes podia)

2008: KAMPIOEN Rotax Max (één overwinning, vier podia)

ANDERE BELANGRIJKE LOSSE RACES

24 uren van Brussel: Winnaar 2013, 2de plaats 2011 en 2017, 3de plaats 2012

24 uren van Olen: Winnaar 2012, 2013, 2015, 2016, podia in 2006, 2007, 2008 en 2014

24 uren van Kortrijk 2009: 2de plaats

24 uren van Eupen: 3de plaats in 2011 en 2015

12 uren van Eupen: 2de plaats 2011, 3de plaats 2016

12 uren van Middelburg 2011: Winnaar

10 uren van Roosendaal 2011: Winnaar

1000 kilometer van Eupen 2012: 2de plaats

8 uren van Brussel: 2de plaats 2011, 3de plaats 2013, 2015, 2016

6 uren van Brussel: Winnaar 2015, 2de plaats 2013 en 2017, 3de plaats 2016

250 laps van Kortrijk 2008: Winnaar

12 uren nightrace te Eupen: 3de plaats

12 uren Bilzer Karting 2015: 3de plaats

12 uren HDK Kart Dolhain 2016: 4de plaats, snelste race ronde

Copyright 2017 Mats de Jong

CONTACT:

 

Je kan mij altijd contacteren via Facebook en e-mail. Hou ook zeker mijn Youtube-pagina in de gaten voor allerlei onboard filmpjes om up-to-date te blijven!