Kartgrid Cup

Kartgrid Cup

 

De Kartgrid Cup is een zeer interessant indoorkampioenschap met races in lijn. Wat het zo speciaal maakt t.o.v. andere kampioenschappen is dat de races zowel individueel als in team worden gereden en er ook een teamklassement en individueel klassment is. Per seizoen zijn er 6 individuele races en 4 teamraces. Voor het teamklassement ben je dus mede afhankelijk van je teamgenoot, maar ook voor het individueel klassement! (aangezien vier races in teamverband worden gereden).

 

De voorgaande jaren heb ik met Kristof Van de Parre als teamgenoot mooie prestaties kunnen neerzetten. In 2011 en 2013 wist ik de individuele titel te pakken en in 2011 en 2012 pakten ik en Kristof het teamkampioenschap.

 

Nu, in 2014, waait er een nieuwe wind door ons team. Kristof zit met een hardnekkige polsblessure en daarom rijd ik nu samen met Marcel Kouijzer, een zeer snelle, jonge en talentvolle Nederlander met wie ik samen al mooie dingen heb beleefd in enduranceraces en het wereldkampioenschap!

 

Op deze pagina kan je de laatste resultaten, kalender en stand terugvinden (per jaar). Hiervoor ga je met de cursor gewoon op het tabblad "Kartgrid Cup" staan en kies je een jaar.

 

Alles over de Kartgrid Cup op http://www.kartgrid.be

Copyright 2012 © All Rights Reserved