Team Holland

Team Holland

 

Team Holland is het team waarmee ik sinds 2012 deelneem aan het wereldkampioenschap indoorkarting. Het team bestaat uit de Nederlandse toppiloten Ruben Boutens, Corne Snoep, Marcel Kouijzer en mezelf. In 2012 was onze eerste samenwerking een groot succes waarbij we ook naast de piste een hoop lol trapten. De sfeer zit er in onze groep altijd goed in wat zeker een pluspunt is voor de langedurige wedstrijden zoals het wereldkampioenschap. Een hechte groep zorgt voor een goeie balans van inspanning en ontspanning.

 

In 2012 hebben we met dit team (met Marco Koolaad in de plaats van Marcel) ook de 24 uren van Olen op ons palmares geschreven. Voor mij meteen een fantastische herinnering aangezien dit mijn eerste overwinning was in een 24 uren race, een onvergetelijk moment!

 

Ook dit jaar in 2013 nemen we deel aan het WK, deze keer in Denemarken. Hier proberen we weer een mooi resultaat neer te zetten tussen de wereldtop. Ook de 24 uren van Olen staat op het programma om onze titel te verdedigen.

 

Belangrijkste verwezenlijkingen met Team Holland

 

Winnaar 24 uren van Olen 2012 en 2013

Derde Nations Cup KWC 2012 in Essen (D)

Derde Nations Cup KWC 2013 in Aarhus (DK)

Tweede Teamkampioenschap KWC 2013 in Aarhus (DK)

Copyright 2012 © All Rights Reserved